הטיגון האווירי הפך המכשיר הטוב ביותר למכור בשנים האחרונותכיבוש מטבחים של מיליוני איטלקים. אבל מאחורי המהפכה הקולינרית לכאורה זו מוסתרים כמה אמיתות לא נוחות שיכולות לגרום לך לחשוב מחדש על הרכישה שלך.
העלות האמיתית של האוויר המטוגן
בעוד שכולם מדברים על חיסכון בהשוואה לשמן פריי מסורתי, העלויות הנסתרות של הטיגון האוויר מתגלה רק עכשיו.
האלמנט הראשון שיש לקחת בחשבון הוא צריכת אנרגיה: עם כוח ממוצע בין 1400 ל 1800 וואט, מכשיר זה יכול להשפיע באופן משמעותי על חשבון החשמל, במיוחד אם משתמשים בו מדי יום.
ההשפעה על משך האוכל
מעט דברי היבט נדונו התייבשות מהירה של מזונותו
הטכנולוגיה של הטיגון האווירי, המבוססת על זרימת אוויר חם במהירות גבוהה, יכולה להפוך את המזונות לייבשים ופחות טעימים מאשר טיגון מסורתי, ולעתים קרובות להביא ל פסולת מזון כאשר התוצאה אינה מספקת את הציפיות.
תחזוקה והחלפה: הוצאות בלתי צפויות
משך הזמן הממוצע של טיגון אוויר באיכות בינונית הוא של 2-3 שנים עם שימוש קבועו המרכיבים הנושאיים ביותר של Usury הם המעריצים והציפויים שאינם מקלים, הדורשים תחזוקה מתמדת אפשר להחליף.
בנוסף, ניקוי תכוף ומדויק הנחוץ לשמירה על המכשיר יעיל יכול לבקש רכישת מוצרים ספציפייםו
אלטרנטיבות זולות יותר
לְהִתְקַיֵם שיטות מסורתיות יעיל באותה מידה למטבח בריא: תנור מאוורר, למשל, הוא מציע תוצאות דומות עם צריכת אנרגיה נמוכה יותר.
הסירים האיכותיים שאינם מקלים מאפשרים לכם לבשל עם מעט שמן, ומבטיחים תוצאות מצוינות ומשך זמן ארוך יותר לאורך זמן.
עצות לשימוש מודע
אם כבר רכשת טיגון אוויר, אתה יכול לייעל את השימוש בו: מגביל את השימוש לרגעים הדרושיםהשתמש בקיבולת המרבית של הסל עבור כל בישול ושמור על המכשיר תמיד נקי כדי להבטיח את יעילות האנרגיה שלו.
זכור את זה לא כל המזונות מתאימים לסוג זה של בישול, וכמה מתכונים מסורתיים עשויים לבקש שיטות אלטרנטיביות לתוצאה אופטימלית.